Σάββατο 17 Μαρτίου 2007

Η Νάνσυ και οι μυστηριώδεις ιστορίες της


Οι αστυνομικές ιστορίες είναι αστείες, έξυπνες, με ευχάριστο ή δυσάρεστο τέλος. Το σίγουρο είναι ότι είναι η αλιθινή πραγματικότητα.

Το παρακάτω κείμενο το είχα γράψει όταν κάναμε μάθημα έκθεσης. Ελπίζω να σας αρέσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πήραν φωτιά τα μηχανάκια που έτρεχαν στην Εθνική. Κάποιος άντρας έστριψε στην έξοδο. Προχώρησε με το αυτοκίνητο και σταμάτησε μπροστά από τα ερείπια ενός σπιτιού. Πήρε μια βαλίτσα και μπήκε στα ερείπια. Τι δουλειά είχε εκεί; Εκεί συνάντησε πολλούς τύπους με κουκούλες. Τους έδωσε τη βαλίτσα κάτω από τον τρόμο του πιστολιού. Οι τύποι την άνοιξαν και φάνηκαν ευχαριστημένοι απ’ αυτό που έβλεπαν. Μετά έφυγαν.

Αυτός έμεινε εκεί. Ακούνητος. Δεν ήξερε τι να κάνει. Να φύγει ή να μείνει; Ένιωσε ένα χέρι στον ώμο του. Ήταν ο Τζέρι, ο αστυνομικός. Ζήτησε να τους κυνηγήσει. Ο άντρας είπε πως μπορεί να έκαναν κακό στη Σούζι, μα και σε εκείνον.

Στις ειδήσεις ακούστηκε την άλλη μέρα ότι αυτοκίνητο με επιβάτες που ήταν έμποροι ναρκωτικών, εκτροχιάστηκε έξω από τα σύνορα με την Αλβανία. Πάνω τους βρέθηκαν 500.000 €, καθώς και μια γάτα που είχε επιζήσει. Ο άντρας πετάχτηκε πάνω << Η Σούζι ζει >>, είπε. Άρχισε να κλαίει. Μπορεί να ήταν δάκρυα χαράς ή δάκρυα λύπης.

ΝΑΝΣΥ

2 σχόλια:

Φωτούλα Τζιώντζου είπε...

Καλημέρα σου Νάνσυ.

Ανώνυμος είπε...

Νανσυ η ιστορία σου μου άρεσε πολύ. Θα ήθελα να διαβάσω κι άλλες αν υπάρχουν.
Παύλος Κ.