Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

χειμώνα κάνει αλλά το λιμάνι δεν κάνει ...



Το βίντεο αυτό έφτιαξε ο χημικός μας Χρήστος Στεφάνου.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ CLIPAKI ΧΡΗΣΤΟ. ΕΜΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ,ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ .ΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. (ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ. ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ).


ΚΩΣΤΑΣ Ζ.



ΚΩΣΤΑΣ Ζ.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Καλό χειμώνα και καλό κουράγιο!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Γεια σας βρε παιδιά ,γεια σου Χρήστο .
Πολύ καλό το βιντεάκι και η μουσική .
Καλή συνεχεία στο νησί ,να περνάτε καλά
και χαιρετισμούς σε όλους από τον γυμναστή σας
Δημήτρης Ιορδανίδης

Ανώνυμος είπε...

δοκιμάστε να ανεβάσετε το εξαιρετικό αυτό βίντεο στο youtube ωστε να μπορέσουμε να το προβάλουμε και να το προωθήσουμε και από τα δικά μας blogs.

Βαστάτε γερά!

Kavo Papas είπε...

Μπράβο παιδιά και από την Ικαριά, να εδώ ...λίγο πιό κάτω.!.. Ο γέρο Κάπο Πάπας (ξέρετε: είναι το δυτικό ακροτήρι της Ικαριάς) θα σας βλέπει συνέχεια. Καλλή δουλειά, και θα 'ρθει και το γρήγορο.

ou ming είπε...

Εμείς οι Αθηναίοι πάλι, γρήγορο ίντερνετ έχουμε, αλλά όλα τα άλλα έχουν στουμπώσει. Πενήντα λεπτά περίμενα χθες το λεωφορείο, λόγω κίνησης, μέσα στην παγωνιά και τη βροχή ακούγοντας μόνο το βζιιιν βζιιιν των αυτοκινήτων που περνούσαν.

Γιάννης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γιάννης είπε...

Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη!
Πριν μερικά καλοκαίρια ζήσαμε ένα μπουρίνι στο νησί με τέτοια κύματα, που σκέπαζαν πάλι ακόμη και το "Αιολίς" και πέταξαν ένα ρυμουλκό στο Αρκάρι. Όμως το πολύ καλό αυτό βίντεο δείχνει σε όλους μια εικόνα του "χειμερινού" Άη Στράτη.
Συγχαρητήρια στο Χρήστο, το δημιουργό του, και σε όσους εκπαιδευτικούς εκεί βάζουν την ψυχή τους για τα παιδιά του νησιού.
Γιάννης Κουτσουρίδης

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε Χρήστο από Λήμνο. Περιμένουμε να μας ξανάρθετε και να σας δούμε αυτή τη φορά! Το ζευγάρι των γυμναστών, Πάνος-Νατάσα και τέκνα

Ανώνυμος είπε...

poly oraio sinexiste tin kali douleia

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΝΗΣΙΟΥ