Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Πορτρέτα..............................


















Η ομάδα ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ αποφάσισε πριν μια εβδομάδα να κάνει το πρώτο μάθημα φωτογραφίας πορτρέτου. Έτσι, βγήκαμε στον δρόμο και μαζέψαμε κόσμο ώστε να τον βγάλουμε φωτογραφία και πιο συγκεκριμένα πορτρέτα. Αυτά λοιπόν καταφέραμε.

Νίκος «μεγάλος & μικρός»

Δέσποινα

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπέροχες φωτογραφίες, υπέροχο blog, υπέροχος τόπος, υπέροχοι άνθρωποι... σας ζηλεύω!

Ανώνυμος είπε...

Σας ανακάλυψα σήμερα τυχαία. Έκανα λίγες βόλτες σε όλες τις σελίδες σας. Έχει τη χάρη του το νησί, αλλά περισσότερο απ' όλα χάρηκα φάτσες και ...φατσούλες χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές που δεν διαφέρουν και πολύ από τις αντίστοιχες στο δικό μου νησί.
Επειδή μάλλον δεν διαφέρουν και πολύ τώρα τον χειμώνα τα νησιά μας σας στέλνω ένα λινκ που έχει κοινά στοιχεία με το βίντεο που κάνατε στο προηγούμενο ποστ σας:
http://outbreak.wordpress.com/2008/01/28/wet_post/
Σας ευχαριστώ για τη χαρά που μου δώσατε, συνεχίστε κι εσείς κι εκείνοι που σας βοηθούν να κρατήσετε ανοιχτό αυτό το παράθυρο προς τον κόσμο.
Θέλω να σας πω επίσης πως μου άρεσε πολύ η φωτογραφική προμετωπίδα διαμαρτυρίας στο blog σας. Ζητάτε το αυτονόητο. Ένα παράθυρο επικοινωνίας με τον κόσμο. Ζητάτε πολλά... Τον ουρανό με τ' άστρα.
Το ξέρετε ήδη αφού επαφή δεν υπάρχει καθότι οι αρμόδιοι να σας απαντήσουν και να ανταποκριθούν στο αίτημά σας είναι ή μάλλον το παίζουν εξωγήινοι!
Σας εύχομαι να ζεστάνει γρήγορα ο καιρός και μακάρι κάποιος ν' ακούσει τη φωνή σας.

NinaC είπε...

Νομίζω πως αυτά εδώ μέσα είναι τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω δει, εδώ και πολύ καιρό!!!!

:)))))))

Thalassini είπε...

Τα πιο γλυκα χαμόγελα αποτυπωμένα!!
Μπράβο παιδιά για την πρωτοβουλία σας.Πάντα τέτοια!
Φιλια πολλά στο όμορφο νησάκι σας !!

gerasimos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
gerasimos είπε...

Πολύ όμορφο το blog σας παιδιά. Και πολύ ενδιαφέρον. Θα το παρακολουθώ. Το έβαλα και στα 'αγαπημένα' του blog μου ώστε να δώσω και σε άλλους την ευκαιρία να το απολαύσουν. Και δε θα είναι λίγοι, νομίζω.:-)

Όνειρα γλυκά.. είπε...

Παιδιά , συμφωνώ με την Νίνα.. Ολο το φώς του κόσμου φαίνεται στα χαμόγελά σας .. Σας ανακαλυψα μέσω της Κωνσταντίνας και είναι αλήθεια μου φτιάξατε την μέρα..

Συνεχίστε και εμείς είμαστε μαζί σας ..

scalidi είπε...

Σας ανακάλυψα από τον κ. Δημήτρη Ρουσουνέλο και χαίρομαι πολύ γι' αυτό. Σας ευχαριστώ για τα αληθινά σας χαμόγελα και σας στέλνω και το δικό μου :)

Rodia είπε...

Σας βρηκα στο buzz και χαιρομαι παρα πολυ!!:-)))
Φωτογραφιστε παιδια, φωτογραφιστε! Αποτυπωστε σκηνες απο τη ζωη που ζειτε σημερα εκει περα. Οι δικες μου αποτυπωσεις μιας παρομοιας ζωης εχουν γινει παρελθον σημερα πια και επαγγελματα που βλεπω να υπαρχουν ακομα εκει, στον τοππο μου εχουν χαθει.
Μακαρι να μπορουσαμε να διατηρησουμε τη ζωη μας σε ανθρωπινο επιπεδο. Σημερα ξερουμε τι σημαινει αυτο, σημαινει "ποιοτητα ζωης". Παλια το λεγαμε "αναπτυξη" -τρομαρα μας...

ολοκληρος ο συνδεσμος για το αρθρο σας:
http://buzz.reality-tape.com/story.php?title=%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%21%21--%CE%86%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%95%CF%85%CF%83%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Απιθανες φωτογραφιες! απιθανες φατσουλες!

Φοβερη η σελιδα σας!
Και εγω την προσθεσα στα "αγαπημενα" μου.

Φιλια απο την κρυα Αθηνα.

John D. Carnessiotis "Asteroid" είπε...

Από το αφιέρωμα, που σας έκανε ο φίλος κ. Ρουσουνέλος οδηγήθηκα εδώ!
Και είναι ευλογημένη αυτή η στιγμή, χαρούμενη... Ανοίξατε ένα παράθυρο στον κόσμο κι ο κόσμος τώρα θα περνάει και θα σας βλέπει, θα σας στέλνει μηνύματα, τραγούδια, έικόνες κι εσείς θα αντιχαιρετάτε με τον ίδιο τρόπο.
Κρατήστε αυτό το παράθυρο ανοιχτό κι εμείς θα περνάμε συχνά-πυκνά να σας βλέπουμε, να σας νοιώθουμε...

Η φωτογραφική σας δουλειά είναι υπέροχη! Αν θέλετε να βρείτε έναν ακόμη τρόπο επικοινωνίας, έναν τρόπο που με μιαν εικόνα να περνάει χίλιες λέξεις, δοκιμάστε το Flickr.com και τις Ελληνικές ομάδες του. Αν θέλετε πληροφορίες γι' αυτά, μη διστάσετε να μου γράψετε e-mail.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο!!!

Τελεια ιδέα να οργανωθήτε έτσι!! Οι φωτογραφίες είναι syper. Και με καναν να χαμογελάσω. Σας έβαλα στα αγαπημένα μου και λέω να σας επισκέπτομα συχνά- μικρές αποδράσεις από το σπίτι στο νησι.

καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες·
δίκαιοι κ' ίσοι σ' όλες των τες πράξεις,
αλλά με λύπη κιόλας κ' ευσπλαχνία·
γενναίοι οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν
είναι πτωχοί, πάλ' εις μικρόν γενναίοι,
πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε·
πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες,
πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.

Και περισσότερη τιμή τους πρέπει
όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν)
πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος,
κ' οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.

Lykos

Rizobreaker είπε...

Όμορφη η προσπάθεια σας και πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σας! Συνεχίστε έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά και σε όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το μπλογκ.
Εχοντας την πείρα του εκπ/κού που υπηρέτησε σε μικρό νησί έχω να πω ότι είστε Και τυχεροί Και άτυχοι μαζί. Εγώ σίγουρα αισθάνομαι άτυχος γιατί δεν μπόρεσα ακόμη να επισκεφτώ το νησί σας, αλλά και λίγο τυχερός που σας γνώρισα έστω και με αυτόν το τρόπο.
Παιδιά είστε καλλιτέχνες της ζωής!

Υγ. Το σχολείο μου βγάζει 2μηνη εφημερίδα, αν μου επιτραπεί θα ήθελα να σας κάνω μια παρουσίαση εκεί. (deyterologia.blogspot.com)

Ανώνυμος είπε...

χάρηκα για την γνωριμία!!

Tasos είπε...

Παιδιά, τα συγχαρητήριά μου και τις ολόψυχες ευχές μου, για να καταφέρετε ό,τι θέλετε...Να εκφράζετε τους εαυτούς σας και να προσπαθήσετε να βάλετε και γρήγορο ίντερνετ στο νησί σας!!!Όλοι μαζί σας είμαστε!!!


ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ATHENA είπε...

ΣΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΗ ΣΤΡΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Είστε όλοι τέλειοι! ΜΠΡΑΒΟ παιδιά με τσαμπουκα για γρήγορο ΙΝΤΕΡΝΕΤ!! καιρός είναι κάποιοι να νιώσουν τι θα πει Άγιος Ευστράτιος!!

theotzimos είπε...

Πολύ καλές οι φωτογραφίες και εύχομαι να βγάλετε κι άλλες πολλές και τους ανθρώπους εκεί και τα τοπία από τον Άι Στρατή. Εγώ είμαι Κρητικός και είναι πολύ μεγάλο πράγμα να μένεις σε νησί!

Ανώνυμος είπε...

μπράβο ρε παιδιά!!!
Σας Ζηλεύω!

Στέλιος είπε...

Παιδιά μπράβο σας. Μην τα παρατάτε κι αν μπορούμε κάπου να βοηθήσουμε όλοι, πείτε το μας. Ευτυχώς που είστε εσείς και έχει ζωή το νησί. Μακάρι να μπορέσω να σας επισκεφτώ.

Mariano είπε...

Κάθε καλοκαίρι,συνήθως Αύγουστο, ξεκινάμε οι τρείς μας (εγώ, ο συζυγός μου και ο γιός μου) με το πλοίο για Λήμνο. Είναι το αγαπημένο μου νησί, και ο τόπος καταγωγής του συζύγου μου. Λίγο πριν φτάσουμε στη Μύρινα, αγγίζουμε το μικρό νησί σας και το χαζεύουμε από ψηλά.
Με τις φωτογραφίες σας δίνετε πρόσωπο στο νησί. Την επόμενη φορά που θα αγγίξουμε το λιμάνι σας, θα κατέβουμε να σας γνωρίσουμε! Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι!

Mikelb είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mikelb είπε...

Φανταστική δουλειά. Μπράβο παιδιά!
Αλήθεια, θα θέλατε να λάβετε μέρος σε έναν διαγωνισμό για ΦωΤοΓραΦιΑ ?
Ρίξτε μια ματιά στη διεύθυνση:
http://www.sivitanidios.edu.gr/index.asp?a_id=85
Ο προηγούμενος διαγωνισμός, που συνοδεύτηκε από έκθεση των έργων (τον περασμένο Απρίλιο), είχε θέμα: "Ονειρικές Αποχρώσεις". Ο φετεινός διαγωνισμός έχει θέμα: "Αντιθέσεις", και αν κρίνω από τον τρόπο που χειρίζεστε το ασπρόμαυρο, μάλλον πάτε για τη νίκη!

Μαθητές & Καθηγητές - Καλή συνέχεια στο έργο σας!

dyosmaraki είπε...

Υπέροχα πορτραίτα, πολύ χαρούμενη η σελίδα σας. Σας ανακάλυψα τυχαία μα σας προσθέτω στα αγαπημένα μου.
Καλή δύναμη για τη συνέχιση της πανέμορφης αυτής προσπάθειάς σας.
Και μέρες που είναι Καλό Πάσχα Καλή Ανάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!! Τι να πω!!! Σας συνάντησα τυχαία και αυτό που νοιώθω είναι ευγνομοσύνη που υπάρχετε! Μας διδάσκετε τη ΖΩΗ! Υπέροχες φωτογραφίες! θα επιδιώξω να έρθω στο νησί σας φέτος.Συνεχίστε την καλή δουλειά που έχετε ήδη κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!! Τι να πω!!! Σας συνάντησα τυχαία και αυτό που νοιώθω είναι ευγνομοσύνη που υπάρχετε! Μας διδάσκετε τη ΖΩΗ! Υπέροχες φωτογραφίες! θα επιδιώξω να έρθω στο νησί σας φέτος.Συνεχίστε την καλή δουλειά που έχετε ήδη κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Είσαστε ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!! Τι να πω!!! Σας συνάντησα τυχαία και αυτό που νοιώθω είναι ευγνομοσύνη που υπάρχετε! Μας διδάσκετε τη ΖΩΗ! Υπέροχες φωτογραφίες! θα επιδιώξω να έρθω στο νησί σας φέτος.Συνεχίστε την καλή δουλειά που έχετε ήδη κάνει.