Παρασκευή 29 Φεβρουαρίου 2008

Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ


Aγαπητοί αναγνώστες,
κάποιοι από εσάς μας ρωτήσατε γιατί βγάλαμε την φωτογραφία στην οποία ήμασταν με τα πανό και ζητουσαμε γρήγορο internet από την προμετωπίδα. Η απάντηση είναι ότι το αίτημα μας ικανοποιήθηκε και o ΟΤΕ σε λίγες μέρες θα μας βάλει internet.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα καταφέρατε. Σας εύχομαι πολές όμορφες ανρτήσεις και καλή πρόοδο. Όπως πολοί άλλοι, μετά την προτροπή του κυρίου Ρουσουνέλου θα έρχομαι για να διαβάζω και να μαθαίνω όλα αυτά τα ωραία που κάμετε.

Να είστε πάντα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητά μου παιδιά,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΑ για την προσπάθειά σας. Είμαι δερματολόγος και βλέποντας τις καταπληκτικές φωτογραφίες σας, δεν άντεξα στον πειρασμό να μη σας στείλω μια σημαντική συμβουλή: Να χρησιμοποιείτε αντηλιακά όλη την ημέρα, ακόμα και τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα. Τα προσωπάκια σας μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι λίγο ..ταλαιπωρημένα από τον ήλιο. Αντηλιακά λοιπόν, για να ...μη γεράσετε γρήγορα!!! Σας αγαπούμε πολύ.

Unknown είπε...

συγχαρητήρια!!

gerasimos είπε...

Πολύ χάρηκα παιδία. Να τα περνάτε όμορφα!

If...ιγένεια είπε...

Τα καταφέρατε λοιπόν.. Μπράβο.. :)

Kavo Papas είπε...

Χαίρομαι για τα καλά σας νέα. Αλλά θα χαρώ πολύ περισσότερο μεθαύριο που (ελπίζω) θα δω ότι δεν ΘΑ σας συνδέσουν με το γρήγορο αλλά σας συνέδεσαν κιόλας. Τότε θα είναι η γιορτή και για σας και για εμάς που σας παρακολουθούμε από τα νησιά κοντά σας.

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο σας κύριοι και κυρίες.

Οπως καταλαβαίνω Χρήστο κάτι θα μείνει στο νησί και μετά τον Ιούνιο....


Κώστας Ζ.

Ανώνυμος είπε...

Ε, ρε γλέντια!
Άειντε με το καλό και η σύνδεση!
Μπράβο παιδιά σε σας και στους δασκάλους σας.
Εύχομαι μαζί με σας να χαρούν και τα παιδιά των υπολοίπων απομακρυσμένων πατρίδων σύντομα το δικαίωμα στη σύγχρονη τεχνολογία.
Μέχρι τότε μιας και άκουσα τον υφυπουργό προχτές να το υπόσχεται, εγώ θα κρατήσω το banner στη θέση του!
:-)

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια παιδιά σε σας και στους δασκάλους σας.Σας καμαρωσα στην παρελαση την 18-10 αλλα δεν βρηκα την ευκαιρια να τα πουμε κιολας.Ευχομαι να συμβει την επομενη φορα που θα ερθω.Αληθεια με την συνδεση του internet τι εγινε;