Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Το αγαπημένο μου νησάκι!!!















Αυτό που βλέπε στις παραπάνω εικόνες είναι το νησί Άγιος Ευστράτιος που μένω και είναι φανταστικό. Έχει φιλόξενους ανθρώπους και σου συμπεριφέρονται άψογα. Έχει λίγους κατοίκους και αυτό μας συμφέρει πολύ. Έχουμε λίγα παιδιά και έχουμε φτιάξει την δικιά μας παρέα, μιλάμε, λέμε ανέκδοτα, κάνουμε καμιά βλακεία και παίζουμε πάντα μαζί. Στις παρακάτω γραμμές θα σας περιγράψω το νησάκι μου.
Έχει λίγα σπίτια και ο πληθυσμός είναι 250 κάτοικοι και όλοι είναι ευτυχισμένοι που ζουν εδώ στο πανέμορφο νησί. Έχει φανταστικά μέρη να πας για βόλτα όπως στις άσπρες πέτρες που είναι στο βάθος μιας εικόνας. Έχουμε κι ένα πανέμορφο σχολείο που εκεί τα παιδιά πάνε και μορφώνονται , είναι μαζί Λύκειο, Γυμνάσιο, Δημοτικό και Νηπιαγωγείο κι έχουμε ένα παλιό κτίριο που το έχουν ανακαινίσει κι εκεί εμφανίζουμε φιλμ και παίζουμε πινγκ πονγκ. Εμένα με φωνάζουν πρωταθλήτρια του πινγκ πονγκ γιατί με όσους έχω παίξει τους έχω νικήσει π.χ. κ. Γιώργος Νόβας, ο κ. Σάββας ο γιατρός μας και ο κ. Χρήστος Στεφάνου , σε αυτούς έχω βάλει τους πιο τυχερούς πόντους.
Στην δεύτερη εικόνα είναι το σπίτι που έμενε ο Χρήστος Στεφάνου και εκεί έχουμε τις πιο χαρούμενες στιγμές όλοι ... ακόμα κι εκείνος , όταν ήταν εδώ πέρασε πολύ ωραία.

7 σχόλια:

Διονύσης Μάνεσης είπε...

Το αγαπημένο σας νησάκι γίνεται και αγαπημένο μας νησάκι, χάρη σε σας. Ήτανε που ήτανε, δηλαδή...
Χαιρετισμούς πολλούς στο ανατολικό αιγαίο και στα ωραία σας!

Roadartist είπε...

Να είστε καλά που μας μεταφέρετε και σε εμάς τόσο όμορφες εικόνες..

KourtGeo είπε...

Γειά σας παιδιά από την "μακρινή" Θεσσαλονίκη που μέσω του blogging είναι τόσο κόντα σε έσας...Θέλω να πω συγχαρητήρια για την προσπάθεια και ότι πρέπει να συνεχίσετε αύτο που ξεκινήσατε...Αξίζει...

Crazy Tourists είπε...

Παιδιά, τι όμορφο που είναι το νησάκι σας!! Ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες φωτογραφίες!

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρα είστε εκεί.Δεν σας λείπει τίποτα.Ζείτε σε ένα πολύ όμορφο μέρος.Μην το κουνάτε καθόλου απο κεί..
Να θυμάστε οτι κι αυτός που ζεί στον παράδεισο δεν το γνωρίζει αν δεν δει την κόλαση..
Μια φορά το χρόνο μια εκδρομούλα στη Ελλάδα ή το εξωτερικό αν κάνετε,έτσι για αλλάγή,τότε θα αγαπήσετε το νησί σας ακόμη περισσότερο.
Ρωτήστε κι εμάς που μας έφαγε η ξενητειά, πόσο μας λείπουν αυτές οι εικόνες και ο απλός τόπος ζωής σας, χωρίς άγχος, χωρίς περιτά έξοδα,με αληθινά χαμόγελα, ανάμεσα σε ανθρώπους που τους ξέρεις και σε ξέρουν...

Δημήτρης - Κίνα

→º°TغØ�←Stغllar •dust°º είπε...

Πολύυυυ ωραιές φωτογραφίες !!!
Πολύ ωραίο νησί ..!!
Ελπίζω να περνάτε πάντα καλά !!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, το νησάκι σας είναι ένας μικρός παράδεισος! Προστατέψτε και διαφυλάξτε τις ομορφιές του όσο μπορείτε!Να είστε βέβαιοι, ότι την απλότητα της καθημερινότητάς σας θα την ζήλευαν πάρα πόλλα από τα παιδιά των μεγαλουπόλεων της χώρας μας.