Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Στον άτυχο Αλέξη!

Αυτό που έγινε πριν από τρεις περίπου μέρες ήταν απαράδεχτο! Αυτό το πρόσωπο θέλουμε να προβάλουμε στους Ευρωπαίους και στους άλλους; Δεν νομίζω! Αυτό όμως κάνουμε. Αυτά τα γεγονότα που διαδραματίζονται μέχρι και σήμερα στην Ελλάδα έχουν φτάσει ως τα πέρατα του κόσμου και έχουν ντροπιάσει την Ελλάδα διεθνώς. Πέρα από τις διαδηλώσεις τις καταστροφές και τα στοιχεία που έχουμε για το θάνατο του παιδιού κατά βάθος όλοι μας θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν ατύχημα!



Μια φωνή από Αη Στράτη.

9 σχόλια:

dyosmaraki είπε...

Ολοι αυτό θα θέλανε να πιστεύουν. Μένει να αποδειχθεί βέβαια.
Μπράβο σας που τοποθετηθήκατε σε ένα θέμα τόσο ευαίσθητο.
Καλό βράδυ εύχομαι

Ανώνυμος είπε...

mpravo sas paidia poy grapsate estw kai ayto to mikro apospasma gia ton filo mas ton Alexandro,pou den ton kserame kan alla mesa apo ton frikto kai TYXAIO k ADIKO 8anato tou ton gnorisame kai mas aggi3e tis kardies mas..kai pali mpravo sas kai na sinexisete na kanete ayti ti douleia giati einai poli omorfo!!!!nansy giannou!

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστούμε που είστε κοντά μας.

Παύλος Κ.

HaLiaS είπε...

αξίζετε την προσοχή όλων μας.
είστε στην άκρη της ελλάδας, ξεχασμένοι από πολλούς από εμάς που είμαστε βολεμένοι στην ασφάλεια μας στην ηπειρωτική ελλάδα.
παρακολουθώ το μπλογκ σας εδώ και κάποιους μήνες, έχω απολαύσει το φωτογραφικό υλικό σας,τα κειμενάκια και τα βιντεάκια σας.
θυμάμαι σε κάποιο από αυτά μια τρομερή θαλασσοταραχή να χτυπά το λιμάνακι σας.
τις τελευταίες μέρες με την κακοκαιρία σας σκεφτόμουν.
άκουσα και στα μμε πως είστε και ακτοπλοϊκώς αποκλεισμένοι λόγω κάποιας απεργίας.
κι όμως μέσα σε όλα αυτά είχατε να γράψετε ένα μήνυμα για τον άτυχο αλέξη.
μας δίνετε ένα μήνυμα, ένα χαστούκι σε όλους μας.
πως είστε από τα πιο ζωντανά κύτταρα αυτής της χώρας.
πως είστε κόντα σε εμάς...εμείς που είμαστε αλήθεια.

σας ευχαριστούμε.
συγχαρητήρια για όλα.
να συνεχίσετε να χαμογελάτε.
και όλοι μαζί μπορεί να πετύχουμε κάτι, να κάνουμε την ζωή μας και την χώρα μας καλύτερη.
χαιρετίσματα σε όλον τον αη στράτη από την βροχερή θεσσαλονίκη.

Γιώργος Χατζηαποστόλου είπε...

Από τον περασμένο Απρίλιο φιλοξενώ το ιστολόγιό σας με τις όμορφες φωτογραφίες και την καθαρή φωνή σας. Η καταγωγή του αστυνομικού από μια περιοχή - τη Λακωνία - όπου η προσβολή με οποιοδήποτε τρόπο της προσωπικότητας του παραδοσιακού άντρα "ξεπλένεται με αίμα" δεν μου επιτρέπει να δεχτώ πως ο θάνατος του Αλέξη ήταν ατύχημα αλλά δυστύχημα.

Ανώνυμος είπε...

brv pd !!!

HaLiaS είπε...

σας καμαρώσαμε.
μας συγκινήσατε.
σας σκεφτόμαστε.
να χαμογελάτε.
να έιστε καλά αη-στρατιώτες κι όσοι βρίσκεστε στα άγια χώματα.
:))

Φώτης Π.

skarav είπε...

Σας είδα στην τηλεόραση,
σας έψαξα,
σας βρήκα
και έχασα τον ύπνο μου που ένοιωσα τόσο μικρός και ανίκανος στη Θεσσαλονίκη.
Φιλιά σε όλους.

Στέφανος

Kavo Papas είπε...

Το ότι άργησα να δω την ανάρτησή σας δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ πια να σας απαντήσω. Νομίζω ότι τα παιδια του «Χαμογελάστε» είναι ΣΩΣΤΑ.!.. Ότι σκέπτονται ΣΩΣΤΑ.
Το κείμενο που ακολουθεί το είχα γράψει, τότε, για μια νεαρή φίλη μου από τον Βόλο που, έξαλλη από θυμό, μου έλεγε ότι «κάνω πλάκα να λέω ότι ο θάνατος του Αλέξη ήταν ατύχημα».

Δεν κάνω καθόλου πλάκα.!.. Είμαι ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ (dead serius). Μην εξάπτεσαι. Σκέψου λιγάκι.!.. Όσο και να πρόκειται για διαταραγμένο άτομο (ο μπάτσος δηλαδή, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας) πρώτον το ότι πυροβόλησε, δεύτερον ότι πυροβόλησε στα ίσια, και τρίτον ότι η σφαίρα βρήκε τον Γρηγορόπουλο είναι μια σειρά από ατυχήματα που κανείς δεν ήθελε να συμβούν. Πρέπει κανείς να είναι ανώριμος, ανόητος, αφελής ή σε παροξυσμό οργής για να πιστέψει το αντίθετο. Ούτε ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός, που ούτε μέτρα εκτάκτου ανάγκης δεν είναι ικανός να διατάξει, ούτε ο πολιτικός συρφετός, ούτε τα στελέχη της αστυνομίας, ούτε οι μικροδιοικητές των ειδικών φρουρών, μα ούτε και οι ίδιοι οι καραπιστολάδες το ήθελαν. Σκέψου ότι οι καραπιστολάδες, πρώτα από όλα, είναι εργαζόμενοι και το μόνο πράγμα που θέλουν είναι ο μισθός τους. Δεν τους αρέσει να είναι επιφυλακή μια και δυο εβδομάδες συνέχεια για τις βλακίες ενός ανισόρροπου συναδέρφου τους.

Ποιος τον προσέλαβε, ποιος τον πιστοποίησε, γιατί τους προσλάβανε.;.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που να σας πάρει ο διάολος για τα δώρα που με τα καμώματά σας κάνετε στην ξεφτιλισμένη κυβέρνηση και το σκυλολόι της πολιτικής ηγεσίας. Ποιος είναι ο εχθρός σου.;.. ποιος υποθηκεύει το μέλλον σου.;.. Σκέψου που να πάρει η οργή.!.. Κι’ αν δεν μπορείς να σκεφθείς. Διάβασε ΟΛΟΚΛΗΡΟ αυτό που σας γράφω και μην κολλάς στην λεπτομέρεια του αν ήταν ή δεν ήταν λάθος.

Το να τριγυρίζεις και να σκούζεις «ΜΠΑΤΣΟΙ - ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ» είναι μεγάλο δώρο για τους πραγματικούς δολοφόνους. Αυτούς ακριβώς που θέλουν να ξεχάσεις τα ομόλογα, τον Ζαχόπουλο, το Βατοπέδι, την οικοπεδοποίηση των καμένων, το αεροδρόμιο, την Αττική οδό, τις λούφες του Λαλιώτη και της Βάσως, και την απάτη του χρηματιστηρίου. ΞΥΠΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Αυτοί όλοι είναι οι πραγματικοί εχθροί σου από τον Καραμανλή μέχρι την Παπαρρήγα. Οι μπάτσοι είναι Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ.