Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινη γιορτή του Δημοτικού-Γυμνασιίου και Λυκείου 2012!


Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της και αυτή η χρονιά όπως και οι προηγούμενες είχε δυσκολίες, πειράγματα, χαρά και πάνω απ'όλα γέλιο αλλά τα περάσμαε όλοι μαζί όλα!!!!
Στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο βλέπετε διάφορους μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς των σχολείων Αγίου Ευστρατίου, τους χορούς τους πραγματοποιήσαμε με την βοήθεια την κ. Βασιλικής Χατζηπέτρου και την ευχαριστούμε πολύ. Στην συνέχεια βραβεύετε η μαθήτρια της ΣΤ' Δημοτικού Ζωή-Δέσποινα Τσομπανέλλη, όπου φοίτησε το 2011-2012 στο Δημοτικό Αγίου Ευστρατίου και προχωράει στο Γυμνάσιο και πέρασε την τάξη με ΑΡΙΣΤΑ. Την βράβευσαν οι δάσκαλοί της που είχε κοντά της την κ. Γλυκερία Γαζέτη και τον κ. Δημήτρη Γκαρσιούδη οι οποίοι με πολύ κόπο και υπομονή κατάφεραν να βγάλουν ένα εξαιρετικό παιδί αποό το Δημοτικό!!!! Ζωίτσα μου σου εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο και στη συνέχεια στο Λύκειο.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου οποίοι με βοήθησαν πάρα πολύ για να γράψω στις Πανελλήνιες που έδινα τον Μάϊο. Στην συνέχεια θα ήθελα να ευχαριστήσω το 5μελές που με στήριξε οικονομικά για να πραγματοποιήσω την 5ήμερη εκδρομή και ο προορισμός ήταν στην Κωνσταντινούπολη και τέλος ε΄να μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Όλγα Καζάκου η οποία δέχτηκε να με συνοδεύσει στην εκδρομή.
Ελπίζω να έχετε ένα όμορφο καλοκαιράκι και απ' ότι φαίνεται θα είναι πολύ πολύ ζεστό!!!!!


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!!!!!



















9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kalo kalokairi se olous paidia!!!

Ανώνυμος είπε...

Are vivaki m m eleipses!!!! Pote 8 s dw ka8olou???? pare k kana thl nn milhsoume!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Vivaki m euxaristw para poly gia ta kl sou logia...!!!na eisai kl...!!!Kai sou euxomai olopsyxa na exeis panta epityxies sthn zoh s...!!na exeis kalo dromo apo do kai pera...!!!Episeis 9elw kai egw na euxaristisw para poly tous daskalous m...!!!GAZETH GLYKERIA kai GKARSIOYDIS DIMITRIOS...!!!EUXARISTW...!!!

Καζάκου Όλγα είπε...

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στο διευθυντή μας για τη γιορτή.
Περιμένουμε με χαρά τη Ζωή στο Γυμνάσιο!
Βιβή, ετοίμασε βαλίτσα, λέω να ξαναπάμε Κωνσταντινούπολη!
;)

Καζάκου Όλγα είπε...

Και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στους συναδέλφους της Α'θμιας για την εξαιρετική δουλειά!

Βιβή Προβατά είπε...

Θα παμε Κωνσταντινούπολη κυρία????????

themis είπε...

bravoo vivi epitelous ..............................

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας παιδιά! Επισκέπτομαι τον Αι Στράτη εδώ και πολλά χρόνια (τα καλοκαίρια μένω σε σκηνούλα) και σας ήθελα να σας ευχαριστήσω, καθώς μου μεταφέρετε και το χειμώνα τις εικόνες του αγαπημένου μου νησιού. Με αγάπη, Φ.

xamogelaste είπε...

gt re themi egw(nikos b) olokliri dimosieusi ekana pio katw!gt d em eipes mprabo?xaxaxaxa :)