Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Γκουσγκούνις: Ένας σκυλοναυτικός σε σύνταξη!!!Ο Γουσγκούνις είναι ένα σκυλάκι που μένει τώρα στο νησί μας αλλά η ιστορία του είναι μεγάλη.
Η ιστορία αυτού του σκυλιού είναι η εξής:
Ο Γουσκούνις είχε αφεντικό ένα καπετάνιο ενός πετρελαιοφόρου που ερχόταν παλιά εδώ και έφερνε πετρέλαιο στην ΔΕΗ. Έτσι λοιπόν μια φορά που ήρθε το πετρελαιοφόρο τον έβγαλαν στην στεριά, το καράβι άδειασε το πετρέλαιο και έφυγε. Ο σκύλος πήγε πάλι στο λιμάνι αλλά ήταν αργά, το καράβι είχε φύγει. Έτσι έμεινε εδώ αλλά από τη θλίψη του δύο μέρες δεν έτρωγε. Τελικά το συμμάζεψαν πολλές οικογένειες και το τάισαν το σκυλί βρήκε το κέφι του και το πιο αστείο είναι ότι όταν ερχόταν καράβι πήγαινε στο λιμάνι και έπιανε τον κάβο. Τώρα το σκυλί ζει εδώ αλλά έχει γεράσει πολύ.

Νίκος «ο μεγάλος».

4 σχόλια:

bunnysuicides είπε...

καλά γκουσγκούνη το είπαν το καημένο?

πολύ όμορφο το μπλογκ παιδιά, μπράβο!

Christos Stefanou είπε...

Νικόλα είστε φοβεροί!!20.000 κλικς!!!
Ρίξε το σκάφος σου να με πας βόλτα και να το γιορτάσουμε όταν έρθω!!
κος Χρηστάρας

Ανώνυμος είπε...

Νίκο πολύ καλό.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΓΚΟΥΣΚΟΥΝΗ.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ -ΚΩΣΤΑ Η ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ;;


ΚΩΣΤΑΣ. Ζ (zindrask@cbs.gr)

Θανάσης Κ. είπε...

Εκεί στον Αι Στράτη γειά σας ! Τέλη Ιουλίου του 2003 γεννήθηκαν στον Αι Στράτη από την Νεφέλη,σκυλίτσα της μητέρας του καπτάν Αγαπητού Γιάννου και τον Γκουσγκούνη που δούλευε στις μπίντες,( έπιανε τους ακρόκομπους από τα ορμίδια των κάβων, που πετούσαν οι ναύτες στους καβοδέτες), δύο κουτάβια. Μετά τον 15Αυγουστο του 2003 υιοθέτησα το ένα και το ονόμασα Στράτη. Ο Στράτης έζησε τη σκυλίσια του ζωή στην Αλεξανδρούπολη ,και ζεί ακόμη σήμερα 28/05/2018 μαζί μου ,υπέργηρος και ακόμη με τα χούγια του πατέρα του . Αυτές τις μέρες ,βαρήκοος ,σχεδόν τυφλός από το ένα του μάτι ,ανόρεκτος και χωρίς ενεργητικότητα ετοιμάζεται για το τελευταίο του ταξίδι. Χθές νόμισε ότι συνάντησε την σκύλα μάνα του,τη Νεφέλη αλλά απλά μια άλλη Σπρίνγκερ Σπάνιελ ήταν... Σε λίγο όμως θα τη συναντήσει μαζί και τον Γκουσκούνη, εκεί στον παράδεισο τον σκύλων ... Να του ευχηθείτε και σεις καλό του ταξίδι... Τους χαιρετισμούς μου στον καπετάν Αγαπητό Γιάννο και στην οικογένεια του . Να΄στε καλά ! Θανάσης Κ.